Diensten voor je klanten

Om tot groei te komen is het ontwikkelen van je klanten een nieuwe bron van groei. Guide to Lead ondersteunt graag bij de ontwikkeling van zowel externe trainingen voor klanten en interne trainingen voor medewerkers. Guide to Lead helpt de salespitch ‘mindblowing’ te maken. Guide to Lead helpt diensten te ontwikkelen voor je klanten in transitie. Guide to Lead helpt je om professioneel en projectmatig te handelen bij klanten.

Door deze diensten te ontwikkelen, wortel je je bedrijf bij de klant op zo’n manier dat de klant zowel betrokkenheid als zelfstandigheid ervaart. Lees hieronder meer!

 

Ebook groeien met stoeien 20150214

 Krijg GRATIS het e-book ‘Stoeien met groeien: 4 groeistuipen de baas’.

Voornaam *
E-mailadres *

Jouw gegevens worden alleen door Guide to Lead gebruikt en niet aan derden verstrekt

 • Wil je jouw klanten zelfverzekerder maken in het gebruik van jouw product?
 • Wil je het zelf oplossend vermogen van je klant aanspreken?
 • Wil je je service afdeling ontlasten met ‘storende vragen’ van klanten?
 • Wil je de kwaliteit van je medewerkers gestructureerd op een hoger niveau brengen?

Guide to Lead maakt je wegwijs hoe je je klanten kan leren het product te gebruiken. Guide to Lead helpt je om de kwaliteit van het werk van je medewerkers te verhogen. Op zo’n manier dat het beklijft. Op zo’n manier dat je op een structurele manier je klanten kan ontzorgen. Op zo’n manier dat je professioneel je producten verrijkt met dienstverlening die zowel jou als de klant verder helpt. Guide to Lead adviseert over hoe je zowel interne medewerkers als voor je klanten het professionaliseren van kennis en kunde kan vormgeven.

Wil je weten hoe je dit professioneel aanpakt? Maak vrijblijvend een afspraak om te inventariseren waar we je wegwijs in kunnen maken.

 • Worstel je met hoe je jouw product goed in het voetlicht krijgt?
 • Wil je de toevoegde waarde van jouw bedrijf tussen de oren van de klant krijgen?
 • Wil je jouw marketingboodschap ‘mindblowing’ maken?

Guide to Lead gaat met je aan de slag om jouw producten of diensten zo te vertalen dat een klant niet meer om jullie heen kan. Je kan je klant inzichten geven op jullie vakgebied zo te bezien, dat ze niet meer zonder jullie ‘bril’ kunnen kijken. Door het volgen van een speciale methode laat je je klant leren.

Meer weten of we jouw sales boodschap voor jouw product kunnen versterken? Maak een afspraak om te leren wat je je klanten kan leren.

 • Merk je dat de complexiteit van je product een grondige wijziging van de routines van de klant met zich meebrengt?
 • Merk je dat er klachten rond de implementatie komen, die nauwelijks iets met je product te maken hebben?
 • Merk je dat je klanten soms het overzicht dreigen te verliezen in wat hun bijdrage moet zijn in het implementatieproces?

Guide to Lead maakt het mogelijk om je dienstverlening te verrijken met een op maat gemaakt klantprogramma. Een programma dat de klant helpt om te gaan met de veranderingen die je bij de klant bewerkstelligt. Zodat de klant niet alleen over het product tevreden is, maar met de hele implementatie. Zodat de klant niet alleen blij is met de geleverde prestaties, maar ook met wat het de klant heeft gebracht qua groei en ontwikkeling van z’n medewerkers.

Ontdekken hoe jouw dienstverlening kan veranderen en verandering bij de klant te weeg kan brengen? Wij kunnen je houvast bieden in deze dienstontwikkeling. Maak snel een afspraak om te ontdekken wat we met elkaar kunnen co-creëren.

 • Neemt de complexiteit en veelheid van je inzet voor de klant enorm toe?
 • Dreig je het inzicht in de voortgang bij de verschillende klanten uit het oog te verliezen?
 • Wil je als leidinggevende meer op hoofdlijnen kunnen sturen?

Guide to Lead kan je ondersteunen om een meer projectmatige werkwijze in je organisatie te introduceren. De projectmatige aanpak kan zich daarbij zowel naar binnen je organisatie richten als ook naar de klant. Guide to Lead maakt inzichtelijk hoe je effectief als leidinggevende een project aanstuurt.

Wil je onderzoeken hoe jouw bedrijfsvoering projectmatiger en doelgerichter kan worden? Neem contact met ons op als je graag wilt weten hoe er voor jou een projectmanagement aanpak op maat kan worden gemaakt.

Guide to Lead

Postadres
De Sikkel 3
8141 HD Heino

06-53 424 177 (Jacquelien)

06-23 762 881 (Bas)

 

Bezoekadres
A. van Sonsbeeckstraat 1
8141 VA Heino

KvK 65 783 808
Bank NL76 KNAB 0255 2584 02

Zusterbedrijf van Door Zien Wijzer