Diensten voor je leiders

Om tot groei te komen is het ontwikkelen van je leiders cruciaal. Guide to Lead heeft een aantal diensten ontwikkeld die we in co-creatie met je wensen op maat maken. Diensten om de leiders van de toekomst te vinden en verbinden. Diensten om planmatig leiderschap te tonen. Diensten om de toekomst mee vorm te geven.

Lees hieronder meer!

Ebook groeien met stoeien 20150214

Krijg GRATIS het e-book ‘Stoeien met groeien: 4 groeistuipen de baas’.

Voornaam *
E-mailadres *

Jouw gegevens worden alleen door Guide to Lead gebruikt en niet aan derden verstrekt

 • Met wie in mijn bedrijf ga ik de groei realiseren?
 • Met wie ga ik niet alleen mijn product groot maken, maar ook de mensen die het product maken?
 • Met wie ga ik het verschil maken tussen productie draaien en organisatie ontwikkeling?
 • Welke personen in mijn bedrijf zijn de leiders voor en van de toekomst?

Guide to Lead gaat met je op weg om het leidende team samen te stellen. In een overzichtelijk traject krijg je in korte tijd je leidinggevende voor de toekomst in beeld. Waar liggen ieders eigen ambities en talenten. Maar dat niet alleen! Je gaat je met elkaar kijken hoe die ambities en talenten samen vallen met de ambities en groei van het bedrijf. Zo bereidt je je meteen voor om als team de groei de baas te kunnen. Een traject voor zicht op je groeipotentieel. Een traject waarbij recht wordt gedaan aan een ieders bijdrage. Een traject dat aanzet om goede keuzes te maken. Een traject waarbij je mensen motiveert tot meer …

 • Hoe laat ik mijn leidinggevenden hun medewerkers aansturen, zodat dit in lijn is met hoe ik wil dat mijn medewerkers worden aangestuurd?
 • Hoe laat ik mijn leidinggevende zowel recht doen aan de medewerkers die al een tijdje voor het bedrijf werken als ook de nieuwe medewerkers?
 • Hoe zorg ik er voor dat mijn leidinggevende hun focus op het aansturen van medewerkers niet verliezen in de waan van de dag met hun passie en expertise voor het product.
 • Hoe laat ik mijn leidinggevenden tegelijk én leren én de groei realiseren?

Groeien doe je niet alleen met een (technisch) innovatieplan. Als je wilt groeien helpt ook het met elkaar maken van een psychologisch groeiplan. Een plan waarmee je ook leiderschap leert tonen in je eigen praktijk.

Lees hier verder hoe je in samenwerking met Guide to Lead je leiders laat groeien .

 • Wil je met elkaar de vruchten proeven van de groei van de leiders?
 • Wil je ontdekken waar de verdere groeimogelijkheden zitten?
 • Wil je de ‘plan, do, check, act’ cirkel helemaal rond maken?

Guide to Lead onderzoekt samen met jou op een waarderende manier wat alle inspanningen je hebben gebracht. We steken de vlaggen uit voor wat er is bereikt uit het groeiplan. We verzetten de bakens om doorgroei mogelijk te maken. We sparren met elkaar om ook de volgende cyclus van ontwikkeling met focus in te stappen. Zo vormt het einde weer een nieuw begin.

Zodra een ontwikkelprogramma bij Guide to Lead is afgerond, bespreken we hoe we gestructureerd voortgang kunnen geven aan de groei van het bedrijf en de leidinggevenden. Een mooie manier om elkaar ook in de toekomst scherp te houden.

Guide to Lead

Postadres
De Sikkel 3
8141 HD Heino

06-53 424 177 (Jacquelien)

06-23 762 881 (Bas)

 

Bezoekadres
A. van Sonsbeeckstraat 1
8141 VA Heino

KvK 65 783 808
Bank NL76 KNAB 0255 2584 02

Zusterbedrijf van Door Zien Wijzer